MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)

Go down 
+7
Herbts
nasicc
Keku
Audrey
Cilen
Karro
Naughty
11 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorTeade
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime19/4/2012, 15:34

Tõenäoliselt täna;) Very Happy Kuid kes teab, mis juhtuda võib! Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime19/4/2012, 15:55

Mul pole vist mõtet ütlema hakatagi kui rõõmus ma siis oleksin Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime19/4/2012, 15:56

Nii armas! I love you
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime20/4/2012, 00:23

Sorri, sorri Mezilane, et ma ei saanud sind nii rõõmsaks muuta kui ma oleksin soovinud, aga no ma lihtsalt ei saanud sellega varem ühelepoole, sest ma leidsin ühe kohutavalt ilusa puzzle, mida ma nüüd kokku panen. 1000 tk. Mingi Gooti stiilis, aga üüber ilus mu meelest. Teen järgmine kord pilti ka, kui kokku saan! Very Happy

Aga nautige nüüd miskit veidi teistsugust. Midagi teistsugust selle jutu puhul. Wink

PS: Mind häirib kohutavalt selle jutu osade pikkus, kuis samas, ma ei soovi osasi pikemaiks teha. Kuidagi nii õige tundub iga osa 1000 sõna. No okei veidi peale, aga siiski.

VI osa

,,Arvestades seda, kus ma eelminekord sinuga lõunatasin, siis peaks nentima, et oled arenenud. Milline koht!’’ seletas Freia kui nad olid ühte linna hinnatuimasse restorani jõudnud.

,,Ma soovin siiski mitte riskida ja võimalust võimalikult hästi ära kasutada,’’ütles Cherry muiates.

Nendeni ilmus teenindaja, kes juhatas nad lauani, mille Cherry oli proneerinud. See asus teistest laudadest veidi privaatsemas nurgakeses ja see oli ainuke laud millel seisis vaas liiliatega.

,,Loodan, et meeldivad,’’ ütles mees käega lilledele viibates.

,,Mööda igaljuhul ei pannud!’’ lausus Freia, kes lasi Cherryl endalt mantli seljast võtta.
Õhkkond restoranis oli väga rahulik ja vaikne. Muusika ning hämar valgus, muutsid seda kohta ka hubasemak. Iseenesest oleks see koht pidanud olema ühele paarikesele idiaalne paik õhtustamiseks, kuid ometi oli õhus tunda pinget ja närvilisust. See oli tigitud Freia ja Cherry omavahelisest suhtest, mis oli puhtalt tööalane, kuid tiksus nagu pomm, mis on iga hetkega lõhkemas.

Söögid välja valinud ning ooteks veini pokaali valanud, otsustas Cherry katkestada selle veelgi enam pinget tekitava vaikuse.

,,Kas sa soovid täna rääkida tööst või arutame hoopiski kummagi meie isiklikku elu?’’ küsis Cherry küsimuse, mis tõi Freia näole segaduses ilme.

,,Stop...Sinu näoilme järgi võin eeldada, et sa ei soovi ilmselt kumbagi,’’ ütles Cherry veel ennem kui Freia miskit vahele jõudis öelda. Naine keeras pilgu Cherrylt ära, muutudes veidi kurvaks. Ta vajus mõttesse, kuid püüdlik Cherry takistas teda.

,,Kas ma ütlesin midagi valesti?’’ küsis ta leebelt ning üritas Freiaga taas silmsidet luua, piiludes veidi küljele kallutades tema ära pööratud nägu.

Freia vaid ohkas raskelt, pöörates pilku tagasi Cherryle. Silmnähtavalt oli naise tuju muutunud, kuigi tema tagasihoidlik naeratus, mille ta näole manada üritas, seda varjata püüdis. See oli kasutu, sest kurbus mitte ei peegeldunud tema näost vaid see paistis tema silmadest.

,,Mida sa teada soovid?’’ küsis Freia Cherryle julgustavalt otsa vaadates.

,,Ma olen tähele pannud, et sa teed oma tööd väga suure kirega. Vaata, et suuremaga kui mina. Ma olen sellele palju sobivaid põhjuseid välja üritanud mõelda, kuid usun, et mitte ükski ei ole tõele lähedanegi,’’ seletas mees põhjalikult. Ta rüüpas oma pokaalist lonksukese, et oma närvilisust varjata. Ta ei olnud sugugi kindel, mismoodi Freia sellele reageerida võiks. Cherry oli teadlik, et nende halvad suhted olidki tingitud tema vähesest suhtlemisoskusest Freia taoliste naistega. Tal oli veendumus, et selliste naistega suhtlemiseks on välja töödeldud kindel viis, mida tema veel endajaoks avastanud pole. Seetõttu ongi ta oma äkilisusega enda tõelisi soove varjata üritanud.

,,Otsustasin selle juba teismelisena, et hakkan kunagi uurijaks,’’ ütles Freia peale mõningast järelemõtlemist.

,,Kuid pühendumine?’’ küsis Cherry, üritades naise silmist selle küsimusega kaasnevaid emotsioone tabada.

,,Ma tegin selle otsuse siis kui minu vanemad tapeti. Ma tundsin, et pean seda kõike nende heaks tegema ja leidma inimese või inimesed, kes sellega seotud olid. Kahjuks ei ole ma selleni veel jõudnud, kuid ma ei loobu. Mitte kunagi.’’selgitas naine põhjalikult, rüübates aeg ajalt oma pokaalist.

Mõlemad lõpetasid hetkeks sellel teemal rääkimise kui kelner tuli neile roogi serveerima. Kui kelner lahkus ei alustanud kumbki enam sellel teemal rääkimist. Cherry ei pidanud vajalikuks tervet seda õhtut sellel teemal peatumiseks raisata. Pealegi puutusid nad iga jumala päev kokku nii, et ta uskus kindlalt, et saab temaga sellele teemal mõnes sobilikumas paigas rääkida.

,,Kuid mida sina mulle vastaksid kui küsiskin sinult sama küsimuse?’’ küsis Freia kui nad olid veidi aega oma roogasi nautinud.

,,Tõenäoliselt mitte midagi sellist, mis sulle huvi pakub,’’ ütles ta naisele õlgu kehitades.
,,Cherry!’’ venitas naine mehe nime nõudlikumalt kui kunagi varem.

,,Noh...Ma usun, et uurijaks hakkasin ma lihtsalt seetõttu, et mulle on see lapsest saadik huvi pakkunud, kuid eks pühendumus ole tingitud siiski sellest, et olen ju juba 15 aastat seda tööd teinud ja näe, hakkan juba vanaks muutuma, ’’ selgitas Cherry. Ta asetas noa ja kahvli taldrikule ning toetas küünarnukid lauale, et lõuga oma kätele toetada. Ta silmistes Freiat, kes mehe jutu peale rõõmsamaks muutus ning tema näol ilutsev muie oli mehe jaoks midagi nii enneolematut, et see lihtsalt vääris imetlemist.

,,Usud sa tõesti, et 37 on vana?’’ küsis Freia naerdes.

,,No kindlasti vanem kui 30.’’

,,Koguni seitse aastat! Seega peaksid uhkust tundma, et saad minust niipalju eespool olla,’’ iroonitses Freia silmi pööritades. Ta võttis veel ühe suutäie maitsvat rooga ning seejärel asetas samuti oma söögiriistad taldrikule ning pühkis salhvrätikuga ettevaatlikult oma suud.

,,Miks me ei suuda üksteise suhtes pisutki sallivamad olla? Me käitume nagu lasteaed, kuigi oleme täielikult täiskasvanud.’’ küsis Cherry lõpuks küsimuse, mis on teda aastaid piinanud.

Freia saatis talle ühe üllatunud pilgu ning seejärel lõi pilgu oma veinipokaalile, et vältida silmsidet enda ees istuva mehega, kes soovis teada midagi, millele naine vastata ei osanud või ei julgenud.

,,Ma olen sellele isegi mõelnud, kuid pole suutnud välja mõelda,’’ tuli Freia lagedale vabandusega, mis tundus mehele isegi sobivat.

,,Tead...Ma tahaks sinuga veidi paremal tasandil suhelda, kuid ma ei suuda seda ilma sinu abita teha, sest sa oled ikka tõeline frukt. Sinuga suhtlemine on nii kuramuse siiru-viiruline ja väga keeruline. See on justkui labürint, millel on miljoneid erinevaid käike, kuid üks on ainult õige. Eksides oled tagasi nullis. Palun aita mul leida õige tee. Õige viis, kuidas sinuga ilma õelate märkuste ja naljadeta suhelda.’’lausus Cherry. Ta oli endalegi märkamatult Freia käest kinni võtnud, et seda õrnalt hoida.

,,Ma olen siiru-viiruline?’’ küsis Freia, kes lasi kuuldavale lõbustatud naeru. Ta võttis rahulikult käe, millest Cherry kinni hoidis, ära, et võtta veel mõned lonksud veini. Cherry oli oma pokaali juba tühjendanud ja kuna ta on roolis, siis ei saanud ta seda luksust endale enam lubada.

,,Kas sa aitad mind siis?’’ küsis Cherry. Ta vaatas närviliselt naise kätt, mille ta äsja ära oli võtnud ning millest tema kogu julgust kokku võttes kinni oli võtnud. Poleks see juhtunud endalegi teadmata, siis tõenäoliselt oleks see juhtumata jäänudgi.

Ilmselt oleksid täna paljud asjad küsimata jäänud kui Cherry poleks kodus oma küsimusi läbi mõelnud ning nende küsimist harjutanud. Peale peegli ees harjutamist oli mees ka ise veenduud, et ta on totaalselt sees. Talle on Freia juba pikka aega muljet avaldanud, kuid nüüd miski lihtsalt tõmbas tema poole. Miski, millele Cherry veel nime ei osanud anda.

,,Ma luban, et ma proovi vähem siiru-viiruline olla ning kui sa ära eksid, selles tohutus labürindis, siis aitan sind õigele teele tagasi!’’lausus Freia sõnad, mis panid Cherry kergendatult ohkama. Nüüd oli Freia see, kes mehe käest kinni võttis ning seda julgustavalt naeratades pigistas.

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime20/4/2012, 07:03

Kas nad ise ikka teavad, et nad deidil on või aint mina tean seda? xD
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime20/4/2012, 08:24

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

1000 tükiline pusle? Ma panen ka praegu mingi Eiffeli Torni puslet kokku, üldse ei arene, tausta on nii nõme kokku panna -.-

Okei, ma kommenteerin nüüd juttu ka Wink

Kirjavead jäid silma esiteks, aga muidu oli see jutt suuuuuuuuppper hea Very Happy

Tahad sa tõsiselt öelda, et Cherry ja Freia hakkavad ööm.... käima? Sellest tuleks ju katastroof.

Uut!
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime20/4/2012, 16:24

Nasicc: Eks Cherry teab ikka koos sinuga, aga kas ka Freia teab??? Very Happy

Mezilane: Kirjavigateta ei ole ma suutnud iial ühtegi juttu kirjutada, nii et jahm, sorry! Very Happy Mina ei taha midagi öelda! Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime20/4/2012, 16:42

*plaksutab ripsmeid* palun ütle Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime20/4/2012, 22:14

Kui Freia tark naine olla tahab, siis jah. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime20/4/2012, 22:50

Kui sa märkand oled, siis ta ei taha. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime21/4/2012, 01:40

Mis tal viga on....
*podiseb* xD
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime21/4/2012, 14:47

No vot seda ma ei ütle, mis tal on! Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime21/4/2012, 16:05

Õel inimennnne. Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime23/4/2012, 17:10

Kui nad käima hakkaks siis saaks ikka päris palju nalja. Twisted Evil

Uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime23/4/2012, 17:24

Millist nalja siis Cilen? Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime24/4/2012, 22:53

No see osa on nüüd teistes pisut lühem, aga mitte üldse seetõttu, et ma kirjutada ei viitsiks, vaid hoopis sellepärast, et no see viimane lõik lihtsalt oli ette määratud, seda osa lõpetama.

Kahju, kuid nii see on! Very Happy

Enjoy! Wink

VII osa

Kui Freia ja Cherry olid oma hingeavava vestuluse ja õhtusöögiga ühelepoole jõudnud, suudnusid nad restoranist välja, auto poole. Kõhklevalt peatus Freia ennem autoni jõudmist. Tema näole ilmus kohutavalt kahtlustav ilme ning ta kordsutas oma paremat kulmu.

,,Mis?’’ küsis Cherry, kes naise veidrat käitumist märganud oli. Ka tema peatus ning uuris kahtlustavalt ümbruskonda. Cherry saatis Freiale, kes endiselt saamoodi käitus, küsiva pilgu.

,,Tsssss!’’ sisises Freia vastuseks. Ta tõstis hoiatavalt oma nimetissõrme suule, et Cherry vaikima panna.

Hetkel nägi Freia välja nagu naine, kel käsil tõsine missioon. Tema kõrvad kuulatasid igat kahtlast heli ning tema pilgus väreles veider säde, mis tulenes pingsast ja kahtlustavast ümbruskonna uurimisest.

Saades aru, et miskit on toimumas, hiilis Cherry naisele lähemale ning nad varjusid koos ühe majanurga taha, et jälgimine oleks veidigi turvaline.

,,Kas sa näed midagi?’’ küsis Cherry nurgatagant välja piiludes. Ennem kui Freia vastatagi jõudis kostus üks lask ning kohe peale seda ka kaks järgmist. Kiirelt tõmbas mees pea maja varju tagasi ning haaras oma ametirelva. Freia, kes täna sellisteks olukordadeks valmis polnud ning olles seejuures ka täiesti relvitu, puges veel rohkem maja taha varju, et tulejoonele mitte sattuda.

Sama järsult nagu tulistamine oli alanud, see ka lakkas. Cherry piilus ettevaatlikult relvaga sihtides nurgatagant välja, et asjast täpsemat ülevaadet saada. Kõik oli vaikne.

,,Mis kurat see veel oli?’’pomises Cherry maadligi kükitavale Freiale.

,,Peaks restorani omanikult küsima, kas see on normaalne, et tema restorani ees inimesi sõelapõhjaks üritatakse teha,’’ ütles Freia, kes ennast püsti ajas. Õrnalt lükkas naine Cherry eemale, et ka ise korraks nurgatagant välja piiluda. Ka tema ei näinud ega kuulnud enam midagi.
Kuna nad ei saanud päris kindlad olla, et tuli neile oli suunatud, siis otsustasind nad ümbrust kontrollida. Cherry tegi relvitule Freiale katet, sest arvas, et autosse üksinda abitut naist jätta oleks liiga riskantne.

Eemal tänavanurgal seisis tumehall Chevrolet. Cherryle tundus auto kohe kahtlasena ning selle küljeaknast sissevaadates avastasid uurijad midagi sellist, mis oli ka nende jaoks üsna õõvastav. Juhi kõrvalistmel vedeles noore naise elutu ning üleni verine keha. Ka tema sarnanes paljuski kadunud Loreeniga, mis ei tulnud nüüdseks uurijatele kuigi suure üllatusena. Kuulid, mida Cherry ja Freia olid arvavat nendele suunatud, olid mõeldud hoopis nüüdseks autos istuvale neiule, sest see oli selgemast selgem, et tulistatud oli teda mujalt, mitte otse autost. Üks kuulidest oli tabanud teda rindkeresse ning teine otse pähe, mille tagajärjel ohver ka suri. Tema silmad olid avali ning klaasistunud pilk jõllitas juhipoolsest aknast välja, otse Freia suunas.

,,Sinu teoorja tundub paika pidavat,’’ ütles Cherry, kes oli autoukse avanud ning asunud surnukeha uurima.

,,Teooria?’’küsis Freia, kelle silmist peegeldus ilmselge arusaamatus.

,,Esiteks on kiri ka selle surnukeha juures ja teiseks peaks tõesti restorani omanikult küsima, kas siin tihti kedagi sõelapõhjaks lastakse,’’ kustustas mees kõik arusaamatused.

,,Mida kiri seekord sisaldab?’’küsis Freia, kes asus kirja Cherrylt võtma.

Peatada suudab meid ainult üks inimene ja ta teab seda!

,,See keegi on ju eriline värdjas,’’ ütles Freia, kes oli kirja tõttu suure raevuhoo saanud.

,,Tappa selleks, et sundida kedagi ennast peatama,’’lisas ta veel ning ulatas vihaselt kirja Cherryle.

,,Me saame ta kätte,’’üritas Cherry teda rahustada, kuid muutis asjad veelgi hullemaks.

,,Saame kätte! Millal? Siis kui veel noori naisi on oma lõpu mingi haige väljapressija pärast leidnud ja millisel põhjusel? Kas neil ongi asjaga üldse mingit seost? Äkki on nad süütud? Jumal küll, see on ju väga haiglane!’’ lasi Freia endasse kogunenud raevu ühe suure vihapahvatusega välja ning kuna Cherry oli ainuke, kes teda kuulmas oli, siis vane mees kannatas selle mehelikult välja.

,,Ma kutsun politsei selle asjaga tegelema. Me peaksime ise puhkama minema, sest me pole kuigi adekvaatsed selle asjaga siin tegelema. Homme alustame nende asjade põhjalikuma sidumisega,’’ ütles Cherry. Ta otsis taskust oma mobiili ning helistas. Freia, kes oli oma viha endast välja lasknud, nägi välja pisut rahulikum, kuigi torm tema sees endiselt möllas. Ta on alati olnud uurija, kes ei lase sellistel asjadel ülepea kasvada, kuid tegelikult tekitasid kõik sellelaadsed juhtumid temas viha, raevu ja kurbust. Ta küll kannatas alati selle kõik välja, ega lasknud sel välja paista, kuid täna ei suutnud ta ennast tagasi hoida.

,,Tule! Ma viin su koju!’’ lausus Cherry, kes oma käed norutava naise õlgadele asetas. Freia vaid noogutas nõusolevalt ning seejärel viiski mees pettunud naise koju. Pettunud iseendas, et selle juhtumi tagamaad ikka veel väljaselgitamata olid.

Koju jõudes lükkas Freia oma kõrged kingad jalast ning istus mustale nahkdiivanile. Väsinult masseeris naine oma valutavaid jalgu. Raske ohke saatel suundus naine vannituppa, et võtta üks korralik ja hädavajalik soe dush.

Tüdinenult kookis ta endalt peoriideid seljast ning lasi neil lohakalt maha kukkuda. Sooja dushi alla astudes tundis naine koheselt , kuidas energia taas temasse imbus ning tema valutavaid jalgu leevendas. Ta nautis igat veejuga, mis mööda tema keha alla voolas. Ta lihtsalt seisis sooja vee all, et lasta veel enda üle võimut võtta. Veidi sooja veega harjunud, keeras ta vee veelgi kuumema peale ja nii päris mitmeid kordi.

Mõtteis olid tal endiselt tapetud tüdrukud ning veel leidmata Loreen. Selline kurjategija jaht meenutas talle seda, miks ta seda tööd üldse teeb. Tema silme ette kerkis pilt oma vanemate mõrvaööst, mil ta nägi, kuid keegi jõhkard nad tappis. Ta ei näinud, kes seda tegi, ega teadnud ka seda, miks tema vanemad tapeti ja tema ellu jäeti, ihuüksi sinna, oma surnud vanemate juurde nutma. Ta leiti alles järgmisel hommikul täielikus shokis.

Tahest tahtmata said veest veelgi soojemad pisarad temast võitu. Tema puhul võiks isegi öelda, et kibedad pisarad, sest aeg on teinud oma töö ning kurbuse muutnud suureks kibestumiseks.
Ta triikis kätega üle oma näo, mis kuumast veest juba tundlik oli ning õhetas, kuid see meeldis talle. Ta tundis, et see aitab tal tugeva ja kannatlikuna edasi astuda. Taluda seda valu, mis teda veel ees ootab. Ta oli otsustanud püsida jalgel ning leida need, keda ta sellel maal kõige enam vihkab.

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime24/4/2012, 22:59

Oeh.
Mul on tunne, et selles loos on kolm storline'i: Loreen, Cherry&Freia, Freia pere.
Osa meeldis. Mõnus... rahulik sisu kohta öelda ei saa, aga jah. XD
Meeldis! :)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime24/4/2012, 23:01

Nojeees...Kuidagi ma pean ju jutusse veel põnevust tooma ja ma pean ju siiski ka uurijate elusi lahti harutama. Very Happy

No mulle meeldib kui sulle meeldib. I love you
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime24/4/2012, 23:04

Seda küll. Very Happy
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime24/4/2012, 23:10

Jei ma sain kohe kaks osa korraga Very Happy
Mulle siiani meeldivad su jutud.. Razz
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime24/4/2012, 23:30

Herbts: Awww, tead kui armas see on. Embarassed
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime25/4/2012, 17:30

Briljantne! Ma ei oska muud öelda Very Happy cheers Ma olen õnnelik, et uus osa tuli!

Nii, üksainus viga ja see oli "teoorja" - ilmselt apsakas.

Super!

Uut & Ruttu!
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime25/4/2012, 18:39

Ma arvan ka et see oli äkki apsakas. xD

Tänan!
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime29/4/2012, 11:47

Vahepeal polnud aega lugeda, aga nüüd lugesin lugemata osad läbi.
Ojah, kuidas mulle see jutt meeldib. Very Happy Lihtsalt väga meeldib. Razz

Uut! drunken
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime29/4/2012, 14:33

Lihtsalt meeldib? Hmmm...see ongi selline lihtne jutuke, seega midagi enamat ma ei ootagi. See ei tule mingi meeletu teos või miski eriskummaline. See lihtsalt ongi üks mõnus krimijutuke, ma loodan vähemalt sedasi. Jah, seda saab tega järgedena ja see ei oleks üldse mitte halb mõte. Lihtsalt iga järgnev järg tuleks teise tegevustikuga kuid teatud tegelased lihtsalt jääksid jne. Hah...nagu serjaal. Very Happy

Tänan Cilen Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)   Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD)
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 9Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-