| Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) | |
|
+7Herbts nasicc Keku Audrey Cilen Karro Naughty 11 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) 26/5/2012, 18:18 | |
| Näpukad ikka. Eino, eks ikka ununeb vahel. Ma ise ka nt. ei mäleta pooli saksa keelseid sõnu, mida teises klassis õppisin. Unustamine on loomulik :) | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) 27/5/2012, 08:20 | |
| Birgit, tegelikult see ei ole nii raske... enamik inimesi saab sellest viie minutiga aru | |
|
| |
| |
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) 27/5/2012, 16:12 | |
| Oma kala aju poolest nagu sa enne mainisid? Mina olen eriline, sest ma olen lihtsalt kummaline. Mu sõbrad (see käib ka natu kohta!!) kutsuvad mind ärahellitatud tibiks. No tere tali... nad pole mind kodus näinudki... | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) 29/5/2012, 03:14 | |
| A mina lugesin ka selle lõpuks lõpuni! Oeh, naeratus tuli suule, kui viimast osa lugesin xD Väga meeldis. Ja mulle meeldis ka valitud nimed tegelastele! Super. Kahju, et läbi sai, kuid noh, nüüd võib vast sinu järgmise jutu kallale asuda | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) 29/5/2012, 20:42 | |
| Uuu. Üldiselt mulle meeldib ka krimi ¾anr Seega ma ootan huviga mis järgmisena sealt tulema hakkab | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) 28/9/2012, 14:58 | |
| Nii siis, Naughty. Esiteks - ma lugesin läbi, sest hetkel otsin mingit uut viisi kuidas kirjutada ja kuna sinu järjejutt "Tee" on pehmelt öeldes super ja mõnus otsustasin siis veel midagi sinu poolt välja otsida ja leidsin su Krimi alt Teisek - mulle meeldis taaskord su kirjutamisstiil. Mugav, lihtne, kuid samas kruvis põnevust üles. Kolmandaks - Freia ja Cherry 4ever Meeldib see paar nagu Castle ja Becket! Neljandaks - esines (kahjuks!) ka komavigu, tähe puudumist ning osades kohtades oli vales käändes. Teistes teksides on alati kergem leida Viiendaks - inspireerisid mind katsema krimi *annab sulle karbi komme* |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) | |
| |
|
| |
| Juhtum Loreen De Moulyn (10/10) + epiloog (LÕPETATUD) | |
|